Farfurie adâncă, colecția French Garden Valence - Villeroy & Boch

Cod: 1022822700
163 Lei 137 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Lăsați-vă îmbătați de gustul fructelor coapte, care sunt motivul colecției French Garden Valence de la renumita marcă Villeroy & Boch. Motivele tradiționale ale vieții de la țară sunt reflectate pe porțelan de calitate premium și astfel va decora casa dvs. Motivul fructelor este combinat cu o culoare galbenă proaspătă, linii verzi și un decor rustic. Acest model natural va impresiona toți fanii unui stil simplu, dar și jucăuș.

Colecția include o farfurie adâncă, una plată, una de desert și o farfurie pentru pâine și unt. French Garden Valence este perfectă pentru micul dejun, prânz sau cină. Pentru că cu aceasta vă puteți bucura de cea mai bună mâncare servită în porțelan de primă clasă! Decorul original și materialul de calitate sunt exact ceea ce vă așteptați de la brandul Villeroy & Boch. Colecția va completa perfect serviciul dvs. de luat masa, de exemplu din colecțiile Artesano Original sau French Garden.

Transformați-vă casa într-o livadă înflorită și bucurați-vă de atmosfera de vară în fiecare zi!

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Farfurii adânci
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecție: French Garden Valence
Culoare: auriu, verde
Diametru (cm): 23
Dimensiuni (cm): 23
Greutate (g): 470
Material: porțelan premium
Țara de origine: Germania
Volum (ml): 270

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: