Farfurie plată, colecția French Garden Fleurence - Villeroy & Boch

Cod: 1022812620
158 Lei 133 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.) (2 buc.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Lăsați-vă îmbătați de gustul fructelor coapte, care sunt motivul colecției French Garden Fleurence de la renumita marcă Villeroy & Boch. Motivele tradiționale ale vieții de la țară sunt reflectate pe porțelan de calitate premium și astfel va decora casa dvs.

Colecția conține aproape 40 de produse, care pot fi achiziționate în continuu. Datorită acestora veți transforma casa dvs. într-o livadă înflorită. Vă recomandăm să trageți atenție în mod special ceainicelor și cafetierelor, datorită cărora veți deveni o gazdă de neuitat, deoarece din acestea puteți servi până la 6 porții. Pe lângă acestea puteți de asemenea achiziționa cești, căni și farfurioare în același stil. Colecția include și seturi de farfurii și diferite tipuri de boluri.

Decor original și material de calitate - exact ceea ce vă așteptați de la brandul Villeroy & Boch.

Bucurați-vă de cât mai multe înghițituri cu colecția French Garden Fleurence.

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Farfurii puțin adânci
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecția: French Garden Fleurence
Culoare: combinație de culori
Diametru (cm): 26
Greutate (g): 650
Material: porțelan premium
Țara de origine: Germania

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: