Farfurie plată, colecția French Garden Orange - Villeroy & Boch

Cod: 1022842620
158 Lei 133 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Nu numai o briză proaspătă, dar în special culori proaspete în nuanțe de galben și verde sunt aduse de această colecție uimitoare French Garden Orange de la marca Villeroy & Boch. Transferați-vă pentru un moment sub umbra copacilor, într-o grădină de sat francez. Viața de la sat a servit drept inspirație pentru acest serviciu de masă (farfurie plată, adâncă, farfurie pentru desert și farfurie pentru pâine și unt).

French Garden Orange este perfectă pentru micul dejun, prânz și cină. Deoarece cea mai bună mâncare o puteți savura doar din porțelan de calitate superioară! Decor original și material de calitate sunt exact ceea, la ce vă puteți aștepta de la marca Villeroy & Boch.

Colecția este potrivită pentru toți iubitorii unui stil simplu de sat și care au casa decorată în stil rustic. Motivul delicat de culoare galben-verde se va combina perfect cu alte seturi din seria French Garden - de exemplu French Garden Vienne sau French Garden Valence.

Transformați-vă casa întro livadă înflorită și bucurați-vă de o atmosfera de vară în fiecare zi!

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Farfurii puțin adânci
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecția: French Garden Orange
Culoare: verde, galbenă
Diametru (cm): 26
Greutate (g): 650
Material: porțelan premium
Țara de origine: Germania

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: