Grătar de grădină CONE - Höfats

Cod: HO-010101
Marcă: Höfats
4.500 Lei 3.782 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Marca dinamică Höfats din Germania vine cu grătarul extraordinar Cone, în care temperatura poate fi setată ușor și direct. Un produs absolut unic în lume! Are toate avantajele unui grătar cu gaz, dar rămâne fidel esenței grătarului cu cărbune.

Reglarea căldurii este posibilă datorită sistemului brevetat de ridicare a șemineului în combinație cu cantități diferite de alimentare cu aer, care se datorează formei conice a grătarului. Prăjiți carnea la fel de ușor precum ați prăji-o încet la foc mic. În plus, capacul este reglabil și are un termometru încorporat, astfel încât puteți verifica cu ușurință temperatura din grătar. Dacă pare prea ridicată, o puteți reduce cu ajutorul mânerului.

Nu aveți nevoie de niciun înlocuitor sub formă de grătar cu gaz sau electric pentru grătarul clasic, ci unul adevărat cu cărbuni. Nu faceți compromisuri ce ține de cerințele și dorințele dvs.

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Höfats găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Höfats le găsiți AICI.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Grătare moderne
Garanţie: 2 ani
Greutate (kg): 17
Mărimi (cm): 60 x 60 x 105
Premii pentru design: German Design Award Winner 2017, iF Design Award Winner 2016, Red Dot Design Award Winner 2015, Focus Open Design Award Winner 2015

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: