Kusmi Tea, Organic Detox, cutie/doză, 100g

Cod: K-21640A1070
Nou
Marcă: Kusmi Tea
108 Lei 91 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Kusmi Tea este mai mult decât un ceai! Kusmi Tea este un brand francez cu peste 150 de ani de tradiție care oferă o gamă largă de ceaiuri premium de cea mai înaltă calitate. Kusmi Tea aduce calitate și o aromă bogată care vă va împrospăta simțurile și vă va oferi o evadare instantanee din agitația cotidiană. Descoperiți o gamă largă de ceaiuri naturale care vor interesa orice iubitor de ceai. Cufundați-vă în lumea aromelor delicioase cu Kusmi!

Kusmi Tea Organic Detox Bio

Acest amestec îmbătător de ceai verde aparține gamei Wellness. Descoperiți o combinație ușoară de mate și ceai verde cu note răcoritoare de lămâie și lemongrass. Amestecul emblematic de ceai Detox oferă acum o formulă și mai proaspătă și mai intensă! O alegere perfectă în lunile de vară, preparată și sub formă de ceai cu gheață. Puteți cumpăra ceai organic Detox Bio care cântărește 100 g într-o cutie de metal verde frumoasă. Datorită deschiderii și închiderii simple, ceaiul este protejat de influența aerului, ceea ce asigură păstrarea pe termen lung a aromei sale delicioase și a gustului bogat. Cutia poate fi folosită și ca un element de decor original. Alege din oferta noastră Kusmi Tea!

Preparare: Recomandăm să folosiți 1 linguriță de amestec de ceai pentru a prepara o cană. Se toarnă apă fierbinte la o temperatură de 90°C. Se lasă la infuzat 3-4 minute.

  • Ceai vrac premium
  • Un amestec de ceai verde organic cu aromă de mate, lămâie și lemongrass
  • Ambalaj decorativ ideal potrivit pentru cadou sau decor

 

Parametri suplimentari

Categorie: Delicatese
Garanţie: 2 ani
Greutate ceai în pachet (g): 100

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: