Kusmi Tea Organic Four red fruits, cutie/doză 100g

Cod: K-21715A1070
Nou
Marcă: Kusmi Tea
84 Lei 71 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Kusmi Tea este mai mult decât un ceai! Kusmi Tea este un brand francez cu peste 150 de ani de tradiție care oferă o gamă largă de ceaiuri premium de cea mai înaltă calitate. Kusmi Tea aduce calitate și o aromă bogată care vă va împrospăta simțurile și vă va oferi o evadare instantanee din agitația cotidiană. Descoperiți o gamă largă de ceaiuri naturale care vor interesa orice iubitor de ceai. Cufundați-vă în lumea aromelor delicioase cu Kusmi!

Kusmi Tea Organic Four Red Fruits Bio

Răsfățați-vă cu o ceașcă de ceai negru cu o aromă de fructe de pădure și scufundați-vă direct în inima pădurii adânci. Gustul intens al ceaiului negru organic este completat armonios de note fructate subtile de căpșuni, zmeură, mure și cireșe, care adaugă o notă rafinată fiecărei înghițituri. Preparați un ceai negru cu aromă de fructe de pădure. Va fi perfect pentru o după-amiază plăcută în compania fursecurilor.

Puteți cumpăra ceaiul Organic Four Red Fruits Bio cu o greutate de 100 g într-o cutie de metal elegantă. Datorită deschiderii și închiderii simple, ceaiul este protejat de influența aerului, ceea ce asigură păstrarea pe termen lung a aromei sale delicioase și a gustului bogat. Cutia poate fi folosită și ca un element de decor original. Alege din oferta noastră Kusmi Tea!

Preparare: Recomandăm să folosiți 1 linguriță de amestec de ceai pentru a prepara o cană. Se toarnă apă fierbinte la o temperatură de 90°C. Se lasă la infuzat 3-4 minute.

  • Ceai vrac premium
  • Ceai negru, aroma naturală a fructelor de pădure
  • Ceai negru delicios cu aromă de fructe
  • Un cadou sau element de decor ideal

 

 

Parametri suplimentari

Categorie: Delicatese
Garanţie: 2 ani
Greutate ceai în pachet (g): 100

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: