Măsuţă de cafea Nesting bronz arămiu (set 2 buc) - Ethnicraft

Cod: ET-20700
Marcă: Ethnicraft
5.500 Lei 4.622 Lei fără TVA
Ultimele produse în stoc (1 buc.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Măsuță de cafea Nesting bronz arămiu (două piese) reflectă literalmente cine ești!

Bronzul aduce o notă de patină istorică, în timp ce suprafața lustruită acționează ca o suprafață de oglindă, surprinzând totul în jurul său până la ultimul detaliu. Măsuță de cafea Nesting bronz arămiu (dublă) mărește spațiul, îmbunătățește atmosfera, adaugă interes și adâncește sentimentul că trăiești ceva special. Pentru că trăiești!

Măsuță de cafea Nesting bronz arămiu (dublă) ți se potrivește perfect. Așa cum cele două părți ale sale se potrivesc. Piesa mai mare (cu diametrul tăbliei de 92 cm) are doar o bază semicirculară, în care cea mai mică se ascunde frumos atunci când trebuie să economisiți puțin spațiu. Ele arată la fel de bine împreună cât și individual. Pentru că exact asta și-a dorit designerul Dawn Sweiter.

Ea însăși este întruchiparea stilului de viață boem, energie neîngrădită care are nevoie să călătorească, să învețe, să absoarbă și să proceseze lumea înconjurătoare în felul ei. Iubește stilul vintage la fel de mult ca materialele ultramoderne și le împletește în conceptele sale într-un mod complet nou, inovator.

Măsuță de cafea Nesting bronz arămiu (dublă) este o dovadă în acest sens.

Este artă și utilitate reunite într-una singură.

Este o bucată de lume de basm în casa ta...

(Și dacă te îndrăgostești cu adevărat de acest set, poți achiziționa și măsuțele laterale Ethnicraft. Tot de la atelierul Dawn Sweiter!)

    • 3 variante de culoare

Întreținere

Utilizați o cârpă uscată pentru curățarea obișnuită de praf. Pentru curățare mai profundă sau în caz că ați vărsat ceva pe ea, utilizați o cârpă umedă și detergent neagresiv. Uscați apoi cu o cârpă moale și curată. Nu folosiți detergenți abrazivi când curățați.

Link-uri:
Despre marca Ethnicraft AICI.
Produse Ethnicraft AICI.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Mobilier de lux
Garanţie: 2 ani
Diametru(cm): 91,5 / 61
Greutate (kg): 26.3
Înălțime (cm): 40,5 / 35,5
Material: metal, oglindă

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: