Șemineu / ladă CRATE - Höfats

Cod: HO-120101
Marcă: Höfats
730 Lei 613 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

De ce să petreceți serile într-un mod plictisitor uitându-vă la o ladă, atunci când puteți admira o ladă în care ard cărbuni și în același timp puteți grila ceva bun!

Crate este un șemineu multifuncțional pentru aer liber! Poate vă amintește de fratele său mai mare - grătarul Beer Box, care arată ca o ladă de bere. Crate este creat în mod deosebit pentru iubitorii de fructe, chiar și sub formă lichidă. Forma sa seamănă cu o ladă pentru fructe, care ar putea fi ușor umplută și cu sticle de vin bun!
 

Șemineul Crate este realizat din oțel inoxidabil Corten de înaltă calitate. Așadar, dacă nu aprindeți focul în el, îl puteți folosi pentru a stoca lemn pentru foc, sau ca masă laterală sau scaun (după cumpărarea accesoriilor suplimentare). Datorită multifuncționalității acestuia suntem siguri că merita să cumpărați mai multe lăzi și să vă bucurați de funcțiile lor cu întreaga familie sau cunoscuți. Lăzile pot fi așezate una în alta, așa că nu trebuie să vă faceți griji că vor ocupa prea mult spațiu.

Începeți sezonul de grătar cu lăzile campionilor!

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Höfats găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Höfats le găsiți AICI.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Grătare moderne
Garanţie: 2 ani
Greutate (kg): 6,6
Mărimi (cm): 40 x 30 x 27

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: