Șemineu / ladă pentru bere BEER BOX - Höfats

Cod: HO-070101
Marcă: Höfats
710 Lei 597 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Haideți să petrecem timpul împreună! Atunci când ne vom potoli setea, putem să aprindem focul într-o ladă de bere metalică multifuncțională, de la renumitul brand german Höfats. Iar când focul se va stinge, facem din această ladă un scaun, ne așezăm și vorbim.

Pentru iubitorii de bere, care sunt interesați de sustenabilitate și mediu, Beer Box este o creație ideală. Imaginați-vă: mai întâi aduceți o ladă de beri artizanale (din păcate nu fac parte din pachet), le deschideți cu un deschizător încorporat, apoi folosiți cartonul care a separat berile (acesta deja face parte din pachet) pentru a aprinde focul. Dacă aveți mai multe lăzi pentru bere, una dintre ele poate servi pentru a stoca lemn. Astfel de simplu puteți organiza o seară minunată alături de prieteni lângă șemineul portabil.

Dacă doriți să vă bucurați de altceva decât bere, vă recomandăm să cumpărați și o grilă și să grilați niște bunătăți. 

Lada pentru bere este fabricată din oțel corten de înaltă calitate, care se caracterizează prin faptul că formează un strat de patină ruginită la suprafață. Acest lucru nu devalorizează șemineul, dimpotrivă, astfel câștigă în frumusețe! Oțelul Corten este extrem de rezistent și nu trebuie întreținut într-un mod deosebit. În plus, este complet reciclabil. Din cauza diferitelor condiții meteorologice foarte curând pe suprafața lăzii se va forma patină și un strat de protecție sub aceasta, ceea ce va împiedica pătrunderea coroziunii în adâncimea materialului. 

Și din moment ce știm că nu veți fi mulțumiți doar cu o ladă de bere, avem un noutate bună pentru dvs.: aceste lăzi pot fi depozitate ușor una peste alta, deci nu ocupă prea mult spațiu. 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Höfats găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Höfats le găsiți AICI.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Grătare moderne
Garanţie: 2 ani
Greutate (kg): 7
Mărimi (cm): 38 x 28 x 30
Premii pentru design: Stahl-Innovationspreis 2018, Focus Open 2018

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: