Suport pentru lumânare GRAVITY CANDLE - Höfats

Cod: HO-080102
Marcă: Höfats
219 Lei 184 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Dacă legea gravitației a fost un coșmar pentru dvs. în anii de școală, noi vă oferim ocazia să compensați acest sentiment cu sfeșnicul Gravity Candle, care, de asemenea, va aduce multă lumină și tandrețe serilor dvs. Acest suport unic pentru lumânări de ceai are diverse premii pentru design, pe bună dreptate!

La prima vedere veți fi captivat de așezarea atipică a lumânării, așa-numită cardanică, care garantează ca lumânarea să rămână în poziție verticală indiferent de direcția în care rotiți sfeșnicul. Aprinderea și stingerea lumânării este incredibil de simplă. Nu trebuie să scoateți capacul de sticlă și să vă faceți griji că vă veți arde degetele - doar înclinați sfeșnicul și aprindeți fitilul într-un mod grațios. Suflarea lumânării este un lucru din trecut - acum întoarceți lumânarea și flacăra se va stinge de la sine. Nu vi se pare genial?

Sfeșnicul are multe utilizări - îl puteți așeza fie pe masă, fie îl puteți agăța în cameră sau înfige în pământ cu ajutorul accesoriilor, care le puteți achiziționa adițional. Dacă veți cumpăra mai multe sfeșnice, grădina sau interiorul dvs. va fi inundat cu mici flăcări strălucitoare, care vă vor lumina ochii. Cu greu vă puteți imagina un romantism mai mare.

Dacă nu aveți nevoie să-l utilizați o perioadă de timp, acesta poate fi păstrat cu susul în jos, astfel încât să nu intre praf sau ploaie în interior.
 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Höfats găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Höfats le găsiți AICI.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Lămpi
Garanţie: 2 ani
Greutate (kg): 0,6
Mărimi (cm): Ø 8, înălțime 13
Premii pentru design: Focus Open 2018, Iconic Award Innovative Interior 2019, reddot Design Award 2018

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: