Suport pentru ou, colecția Colourful Spring - Villeroy & Boch

Cod: 1486631950
106 Lei 89 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

După o iarnă lungă natura iarăși renaște. Au înflorit ghioceii, iar fluturii colorați își avântă aripile peste câmpurile înflorite. Acum puteți savura o ceașcă de cafea fierbinte din serviciul de masă Colourful Spring cu motive asemănătoare, de la renumita marcă Villeroy & Boch, care vă vor aduce un sentiment de armonie și bucurie.

Această colecție jucăușă cu motive de primăvară va duce în casa dvs. multă bucurie și bună dispoziție. Conține mai mult de 30 de produse, care vă vor face ziua mai bună - de la cești mici pentru cafea, ceainice mai mari până la boluri pentru salate și altele.

Dacă până acum nu ați avut un serviciu de masă special pentru Paște, acum este momentul perfect pentru a comanda unul. Deoarece mielul și cozonacul dvs. apetisant merită un porțelan pe măsură!

Așezați-vă la terasă, ascultați ciripitul melodios al păsărilor și savurați cafeaua de după amiază cu un desert servite în serviciul de masă din colecția Colourful Spring.

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Alte accesorii de design pentru masă
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecția: Colourful Spring
Culoare: verde, combinație de culori
Dimensiuni (cm): 14,5 x 11
Greutate (g): 190
Material: porțelan premium
Țara de origine: Germania

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: