Cum să amenajați o cameră pentru micii școlari

bean bag

Trecerea de la vârsta preșcolară la cea de școlari este un pas important pentru copii. Acesta este momentul în care obiceiurile lor de studiu încep să se dezvolte, iar camera lor ar trebui să susțină această creștere. Amenajarea unei camere necesită o planificare atentă pentru a face spațiul atât plăcut și distractiv, cât și funcțional și propice învățării. Să ne uităm la câteva elemente cheie care ar trebui luate în considerare.

  

 Crearea unui colț pentru studiu

Fiecare școlar are nevoie de un spațiu pentru învățare. Creați un loc de studiu confortabil cu un birou suficient de mare pentru rechizite și cărți. O piesă interesantă din punct de vedere al designului este masa birou de la brandul danez Ethnicraft. Asigurați-vă că zona este bine iluminată și are distrageri minime.

stul ethnicraft

 

 Spațiul de depozitare

Copiii la această vârstă au tendința de a colecta o mulțime de cărți, jucării și rechizite școlare. Oferiți-le un spațiu mare de depozitare cu rafturi, sertare și organizatoare, pentru a menține camera ordonată și organizată.

Dacă sunt încă la o vârstă fragedă, copiii pot fi motivați de cutiile de depozitare, polițele și rafturile de la LEGO să ordoneze și să așeze lucrurile.

lego police dve

 

 Mobilier comod și sigur

Alegeți mobilier adecvat vârstei, sigur și ușor accesibil. Patul pentru copii, scaunul și alte piese de mobilier trebuie să fie stabile și fără margini ascuțite.

alessi stoličky

 

 Locul de joacă

Deși este important să se concentreze pe studiu, nu trebuie să uităm de joacă. Lăsați mult spațiu liber pentru joacă sau luați în considerare crearea unei zone separate, dacă spațiul vă permite.

 

 Iluminarea

Iluminarea bună este esențială, mai ales în zona colțului de studiu. Luați în considerare combinarea luminii naturale cu iluminarea artificială de calitate. Iluminarea frumoasă pentru camera copiilor este asigurată de Brokis cu colecția de baloane Memory. Lămpile de masă mai mici pot fi achiziționate de la Eva Solo, care includ încărcător și sunt wireless.

Brokis_MEMORY_PC881_PC879_PC880__PH10228_©_Martin_Chum-2048x1024

 

 Alegeri personale

Lăsați copiii să aleagă culori, tapet sau decorațiuni care să le reflecte personalitatea. Acest lucru îi va ajuta să se simtă bine în camera lor și să le încurajeze creativitatea. Este ideal să creați un mic colț de relaxare în camera copiilor. Pernele Fatboy sunt foarte populare. Un mic difuzor portabil Lexon se potrivește, de asemenea, frumos în colțul de relaxare.

fatboy dva

 

 Design flexibil pentru copii în creștere

Știm cu toții, copiii cresc repede. Alegeți mobilier și decorațiuni care pot crește odată cu copilul dumneavoastră și care se pot adapta cu ușurință nevoilor și intereselor acestuia.

 

 Concluzie

Crearea unei camere pentru școlarii mici este o sarcină interesantă care aduce multe posibilități de creativitate și distracție. Cu accent pe funcționalitate, confort și expresie personală, creați un spațiu în care copilul dumneavoastră se simte fericit, sprijinit și motivat să învețe și să se joace.