Designul ca investiție: piese iconice care vor rezista în timp!

Într-o perioadă în care banii își pierd valoarea, piețele de valori fluctuează și criptomonedele fac dansuri sălbatice, este momentul perfect pentru a investi o dată în ceva sigur. În ceva care și-a confirmat de mult valoarea, nu a pierdut-o în timp și o va înmulți și mai mult în viitor. Vino să vezi piesele de design interior precum și noutățile care vor deveni în curând icoane. Și gândește-te la colecția ta privată. Sau ia sfaturile noastre drept primele idei pentru cadouri de Crăciun cu adevărat frumoase! 

Piese testate în timp

45903Royal Copenhagen: Gifts with History

Istoria mărcii datează din secolul al XVIII-lea, când chiar regina Danemarcei a venit cu „logo-ul”, trei valuri simbolizând cele trei fluxuri principale ale Danemarcei. Și există trei piese în această mini colecție, care este o secțiune transversală a Blue Fluted Plain, White Fluted și o bucată de Blue Fluted Mega. Așa de drăguț!

 

Georg Jensen: Bernadotte52545-4

Ulciorul termic Bernadotte poartă numele creatorului său, prințul și designerul industrial suedez Sigvard Bernadotte, care s-a alăturat brandului Georg Jensen în anii 1940 și a creat o icoană cu adevărat nemuritoare în „Bernadotte”. (Și pentru a ține pasul cu vremurile, Georg Jensen a lansat recent și o ediție de plastic!)

27139Georg Jensen: Ulcior HK

După al Doilea Război Mondial, geniul Henning Koppel a început să lucreze și cu marca Georg Jensen. Urciorul HK este un exemplu excelent al muncii sale cu energia obiectelor. Seamănă cu amforele antice, dar se potrivește și cu minimalismul modern. Este elegant, sexy și pur și simplu frumos!

 

 

Noutăți, care vor fi nemuritoare!

55288-2Ethnicraft: comodă Oak Stars

Ethnicraft este un brand relativ tânăr, dar fiecare piesă a sa este deja atemporală. Vedeți dinamica aici? Schimbați doar iluminarea, unghiul de vedere, iar comoda va fi diferită de fiecare dată. Durabilă în ceea ce privește rezistența, perfectă în ceea ce privește manopera și excepțională ca o piesă de artă aplicată.

 

Kartell: Componibili52849-7

Timp de 20 de ani a fost în lumina reflectoarelor scaunul Louis Ghost iar masa cu spațiu de depozitare Componibili are ambiția de a-i călca pe urme. Fascinant de simplă și variabilă în utilizare. Și chiar dacă e deja la modă, tot are ceva unic! 

 

48534-2Alessi: Crevasse

Alessi ne încântă simțurile de mult timp cu o estetică frumoasă chiar și în cele mai utile obiecte... Dar această vază este cu adevărat WOW! A apărut din designul emblematicului Zaha Hadid și, astfel, a avut deja atenția lumii de la început. (Similar este și recipientul de design Niche!)