Kartell

Totul a început în 1949 ca o producție discretă de accesorii auto. Și astăzi? După mai bine de 70 de ani de existență, Kartell este un brand care determină dezvoltarea designului contemporan, în special a designului interior în întreaga lume și lasă în urma fiecărei noi colecții o mulțime de piese de design noi, dintre care multe - precum The Ghost Chair by Philippe Starck - au intrat literalmente în istorie.

Stilul italian al mărcii Kartell, precedența în design și nevoia constantă de a inova și de a uimi sunt admirate de clienții din aproape 100 de țări, ceea ce o face cea mai progresivă companie italiană de mobilă și unul dintre cele mai în expansiune mărci italiene vreodată. Și pe lângă mobilier, vorbește și despre modă. Acest lucru se datorează lui Claudio Luti, care în 1988 și-a adus experiența de a lucra pentru casa de modă Versace. El a fost cel care a început să lucreze cu arhitecți și designeri de top, asociind Kartell cu nume precum Philippe Starck, Ron Arad, Ferruccio Laviani, Patricia Urquiola, Antonio Citterio, Piero Lissoni, cei care au semnat cele mai mari piese de design marca Kartell. Datorită combinației dintre modă și design, poți admira și astăzi piese unice ca ochelari, genți, pantofi sau veselă Kartell! Și odată cu designul, Kartell a mers dincolo de interior la terase și grădini.

Kartell este „Made in Italy”, nimic nu este produs în afara țării sale de origine. Și să pariați pe această calitate se merită. Experții de top din întreaga lume sunt de acord în acest sens, care au acordat mărcii Kartell o serie de premii de-a lungul istoriei sale. Doar cel mai înalt premiu italian de design, Compassi d'Oro, a fost acordat de nouă ori, iar Muzeul Kartell, de exemplu, la un an de la înființare - în 2000, a câștigat Premiul Guggenheim Enterprise & Culture, fiind considerat cel mai bun muzeu de afaceri din toate timpurile!

În ultimii ani, brandul a dezvoltat și o filozofie de sustenabilitate și a spus: „Kartell Loves the Planet”. Astfel respectul pentru mediul înconjurător a devenit o prioritate. Deși materialul dominant este plasticul, toate materiile prime utilizate sunt complet reciclabile și regenerabile!

 

Toate produsele mărcii Kartell le găsiți ZDE.

 

 kartell