Hamac "headdemock", 12 variante - Fatboy®

Cod: FB-100432 FB-100394 FB-100381 FB-100396 FB-100397 FB-100395 FB-100431 FB-100398 FB-100425 Alegeţi varianta
Marcă: Fatboy
2.470 Lei 2.076 Lei fără TVA
La comandă La comandă La comandă În stoc (în 3-5 zile la dvs.) (1 buc.) La comandă La comandă La comandă La comandă La comandă Alegeţi varianta
Culoare
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Relaxați-vă și dumneavoastră în hamacul Headdemock, marca Fatboy! Este confecționat din poliester lavabil care respinge apa. În plus, de el vă puteți bucura și împreună cu cineva drag, pentru că suportă o greutate de până la 150 kg. Nu vă rămâne decât să alegeți una din nenumăratele variante de culoare. Eventual puteți alege chiar două, în cazul în care doriți să aveți unul doar pentru dumneavoastră. În timp ce alegeți culoarea, puteți să vă și imaginați unde îl veți instala. Hamacul Headdemock nu necesită pentru montare nici copaci, nici vreun alt stâlp de susținere. Datorită construcției metalice, veți putea să îl instalați oriunde veți dori. Este simbolul relaxării și al bunei dispoziții. Construcția metalică poate fi montată oriunde. Cadrul metalic asigură o stabilitate perfectă, de aceea nu ezitați să chemați lângă dumneavoastră și pe alt membru din familie. Bucurați-vă astfel în liniste de relaxare! Cu acest hamac vă puteți în sfârșit împlini visul și savura odihna perfectă! Indiferent dacă îl veți alege pentru grădină sau terasă, lăsați-vă vrăjiți de sunetele naturii din jur și de legănatul hamacului Headdemock!

 

Linkuri utile:
Despre marca Fatboy aici.
Despre produsele Fatboy aici.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Mobilier de grădină
Garanţie: 2 ani
Construcție: metal, cauciuc
Conținut ambalaj: construcție, hamac
Greutate (kg): 23.8
Greutate acceptată (kg): 150
Înălțime (cm): 110
Lățime (cm): 127
Lungime (cm): 330
Utilizare (în interior/exterior): exterior
Volum de umplere (L): 100% PP

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare