Placă din fontă Plancha pentru grătar CUBE - Höfats

Cod: HO-020501
Marcă: Höfats
331 Lei 278 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Placa din fontă Plancha transformă șemineul dvs. portabil Cube de la cunoscutul brand german Höfats într-un grătar complet. Placa pentru grătar are o suprafață antiaderentă, astfel încât să puteți prepara bucate pe ea fără a adăuga grăsimi. O opțiune ideală pentru toți cei care au grijă de alimentația lor, dar nu vor să renunțe la bunătățile prăjite și crocante.

Placa cu ambele fețe emailate este perfectă pentru prepararea bucăților de mâncare mai mici, cum ar fi dovlecelul tocat, vinetele, roșiile, fructele de mare, dar și feliilor de carne mai mari, pe care recomandăm să le pregătiți pe partea reliefată a plăcii. Astfel fripturile vor obține modelul tipic de carne pe grătar.

Placa poate fi așezată la 4 înălțimi diferite, astfel aveți posibilitatea să reglați temperatura, viteza și gradul de prăjire a alimentelor. Într-un grătar Cube pot fi amplasate două plăci, astfel încât să puteți grila bunătăți nu numai pentru dvs., ci și pentru prieteni sau familie.

Plăcile sunt vândute separat. Este timpul să pregătiți carnea, cașcavalul, legumele și alte bunătăți. Pentru că sezonul grătarului de abia începe și nu se termină niciodată!

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Höfats găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Höfats le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Accesorii pentru grătar
Garanţie: 2 ani
Greutate (kg): 3,2
Mărimi (cm): 50 x 28 x 3

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: