Placă pentru grătar / masă laterală pentru șemineu TRIPLE - Höfats

Cod: HO-050201
Marcă: Höfats
325 Lei 273 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Placa de grătar, care poate fi folosită și ca masă laterală, este un accesoriu pentru șemineul portabil Triple de la marca germană Höfats. Placa cu diametrul de 35 cm se potrivește pentru șemineurile de toate cele trei dimensiuni - 65, 90 și 120 cm. Pentru șemineul Triple 65 este suficientă doar o singură grilă, în timp ce pe șemineurile Triple 90 și 120 puteți amplasa până la trei grile. Masa o puteți așeza la capătul tijei verticale (suport) a uneia dintre grile. 

Placa este rotativă, astfel încât să o puteți muta cu ușurință peste foc. În afara focului, aceasta poate fi utilizată foarte simplu ca masă laterală - de exemplu pentru tacâmuri, sosuri, produse de patiserie și alte necesități de care aveți nevoie pentru grătar. Mai apoi cu ajutorul acesteia puteți încălzi mâncare sau băuturi la focul grătarului.

Placa este reglabilă pe înălțime cu ajutorul tijei verticale. Se livrează fără tijă. Tija este parte a grilei sau poate fi achiziționată ca accesoriu suplimentar.

Este timpul să pregătiți carnea, cașcavalul, legumele și alte bunătăți. Sezonul grătarului de abia începe și nu se termină niciodată!

  

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Höfats găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Höfats le găsiți AICI.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Accesorii pentru grătar
Garanţie: 2 ani
Greutate (kg): 2,2
Mărimi (cm): Ø 35

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare