Șemineu TRIPLE 65 - Höfats

Cod: HO-050101
Marcă: Höfats
720 Lei 605 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

În șemineul Triple veți aprinde focul înainte de a număra până la trei! Acesta este format din trei părți identice, astfel încât asamblarea și demontarea sa este foarte simplă!

Șemineul Triple este fabricat din oțel corten de înaltă calitate, care se caracterizează prin faptul că formează un strat de patină ruginită la suprafață. Acest lucru nu devalorizează șemineul, dimpotrivă, astfel câștigă în frumusețe! Oțelul Corten este extrem de rezistent și nu trebuie întreținut într-un mod deosebit. În plus, este complet reciclabil. Din cauza diferitelor condiții meteorologice foarte curând pe suprafața lăzii se va forma patină și un strat de protecție sub aceasta, ceea ce va împiedica pătrunderea coroziunii în adâncimea materialului. 

Produsul conține doar un șemineu, dar datorită gamei largi de accesorii, pe care le oferim, îl veți puteți transforma foarte simplu într-un grătar complet. Triple 65 este cel mai mic dintre cele trei șemineuri din seria Triple, de la cunoscutul brand german Höfats. Îl veți aprecia în timpul călătoriilor romantice în natură sau la întâlnirile cu prietenii pe terasă sau în grădină.

Triple este un omagiu adus focului, ca un element incontrolabil!
 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Höfats găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Höfats le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Grătare moderne
Garanţie: 2 ani
Greutate (kg): 6,4
Mărimi (cm): Ø 65, výška 17
Premii pentru design: Iconic Award Innovative Interior 2019, reddot Design Award 2018

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: