Șemineu ELLIPSE - Höfats

Cod: HO-060101
Marcă: Höfats
1.620 Lei 1.361 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Poate că este doar un șemineu pentru aer liber, sau poate că reprezintă o adevărată operă de artă. Cu siguranță însă este un accesoriu, care nu ar trebui să lipsească din grădina sau terasa dvs. Datorită modului original de stingere a focului, nu trebuie să vă faceți griji pentru nicio mizerie!

Ellipse este fabricată din oțel corten de înaltă calitate, care se caracterizează prin faptul că formează un strat de patină ruginită la suprafață. Acest lucru nu devalorizează șemineul, dimpotrivă, astfel câștigă în frumusețe! Oțelul Corten este extrem de rezistent și nu trebuie întreținut într-un mod deosebit. În plus, este complet reciclabil. Din cauza diferitelor condiții meteorologice foarte curând pe suprafața lăzii se va forma patină și un strat de protecție sub aceasta, ceea ce va împiedica pătrunderea coroziunii în adâncimea materialului. 

Șemineul are mai multe opțiuni de amplasare pe suport, care face parte din pachet. Astfel puteți proteja cu ușurință focul de vânt sau îl puteți direcționa în așa mod ca să vă încălziți. În plus, baza suport funcționează ca coș pentru cenușă. Nu trebuie decât să turnați rămășițele de lemn sau carbon și să acoperiți coșul cu partea superioară a șemineului, ceea ce permite ca focul să se stingă în siguranță. Nu are nevoie de nicio curățare complicată!


Vă recomandăm să cumpărați o grilă pentru grătar și să folosiți întregul potențial al acestui faimos șemineu de design!
 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Höfats găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Höfats le găsiți AICI.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Grătare moderne
Garanţie: 2 ani
Greutate (kg): 17,5
Mărimi (cm): 110 x 57 x 36
Premii pentru design: archiproducts design award 2018

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: