GARDEN PARTY răcoritor: Sfaturi de TOP pentru o sesiune COOL acasă la tine

GARDEN PARTY cu multă mâncare bună și băutură. Începem?

 

1. Aveți grijă să nu uitați de șezlonguri și scaune confortabile

37355-13Căldura mare are nevoie de un confort sporit, iar acest lucru îl îndeplinește cu brio marca Fatboy! Pernele și sacii pentru șezut sunt deja de mult produse faimoase, dar știați că, puteți așeza sub ele un suport și astfel le transformați în fotoliu leagăn? Sau că vă puteți relaxa în hamacul Fatboy? În ofertă sunt 12 variante de culoare și au o capacitate de până la 150 kg, așadar, cu puțină bunăvoință pot încăpea chiar și două persoane!

Căutați mai multă eleganță, rafinament și un design mai puțin jucăuș? Veți adora noua noastră Canapea pentru exterior Ethnicraft. La prima vedere, simțiți că priviți o piesă de interior clasică. Atât de diferită de mobilierul de grădină standard! Dar ea este, până la urmă, o piesă pentru aer liber. Huse speciale, căptușeală cu uscare rapidă, finisaj din lemn de înaltă calitate. Vă va rezista la multe petreceri frumoase în grădină!

 

2. Așezați masa în aer liber

15933-5_1

Așezați mesele și scaunele la umbră, în mod ideal sub copaci, o pergolă, sau găsiți alte colțuri care să promită o temperatură măcar puțin mai scăzută. Faceți suficientă gheață în avans - pentru că va fi potrivită pentru apă, ceai, boluri și băuturi lungi tradiționale. Vă va ajuta cu siguranță în acest sens Recipient de făcut gheață Eva Solo, care nu numai că produce gheață, dar și designul său este destinat să-l lăsați direct pe masă și să serviți gheața direct din el. Atât de util și 2în1! Iar pentru măsuțe mai mici, puteți folosi Vasul pentru gheață Scoop de la Nambé, din care puteți pescui cu ușurință cuburile de gheață.

Cu siguranță veți avea nevoie de un ulcior termic Georg Jensen, deoarece apa răcoritoare este esențială în zilele călduroase. Pregătiți suficiente pahare înalte pentru băuturi lungi, dar și pentru alte băuturi răcoritoare. Lukáš Houdek, un designer ceh talentat, s-a jucat foarte frumos în crearea colecției de pahare inspirându-se de la Coca-Cola. Ar merge foarte bine, ce ziceți?

Și gândiți-vă și la cei cărora le place să bea un ceai bun. Chiar și experții încurajează consumul de lichide la temperatura camerei și spun că este ideal pentru potolirea setei pe căldură extremă. În ce veți servi ceaiul? Ei bine, este simplu: există uimitoarele Ceainice emailate MacKenzie-Childs cu motiv floral. Sau le veți alege pe cele cu motiv de șah? Alături de acestea se va potrivi de minune, și recipientul pentru biscuiți cu capac, în același decor!  Oricum, MacKenzie-Childs este o frumoasă colecție emailată, cu un decor perfect pictat manual, care fascinează prin aspectul său jucăuș. (Totodată, sandvișurile, fursecurile sau brioșele, care vor fi servite la ceai, pot fi așezate pe platoul din lemn de nuc cu capac de la marca LSA International.)

 

3. Creați o atmosferă plăcută de seară

42365-1Vă gândiți că petrecerea s-ar putea prelungi până noaptea? Perfect! Atunci când soarele apune, va fi mult mai ușor să respirați și atmosfera întregii petreceri se va transforma într-una romantică. Vă vor ajuta să mențineți magia serii Felinarele de grădină de la Phillipi sau chiar și Felinarele de exterior din lemn de tec Cosi. Iar luminile stilate de la Kartell sunt perfecte pentru grădină sau terasă, mai exact Lămpile de masă Battery, care au fost concepute de Ferruccio Laviani pentru brandul Kartell, ca lămpi pentru cei care își iubesc libertatea, deoarece sunt fără fir, astfel încât să poată fi ușor mutat.

 

 

 

Distracție plăcută! :-)