Ceainic pentru 6 persoane, colecția Mariefleur Gris Basic - Villeroy & Boch

Cod: 1041040460
640 Lei 538 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

O inundație de flori în culori fine pastelate creează impresia unui tablou impresionist. Colecția Mariefleur Gris Basic de la marca Villeroy & Boch aduce pe masa dvs. ceva extraordinar. Formă elegantă, calitate premium a materialului și un decor deosebit sunt exact acele trăsături, pe care le așteptați de la un serviciu de masă.

Motivul floral într-o culoare plăcută de albastru și roz, completat de nuanțe de gri, va aduce în casa dvs. o atmosferă de vară nesfârșită și o mică operă de artă.

Colecția conține mai mult de 20 de produse uimitoare - de la cești de cafea, farfurii plate și adânci până la castroane mari. Vă recomandăm să vă trageți atenția în special la produsele, din care puteți asambla seturi frumoase pentru micul dejun - ceainice, căni pentru ceai, farfurioare, cani latte macchiato și multe altele.

Colecția conține 4 forme de copt și 4 farfurii de servit. De ce să nu faceți rost de toate?.

Colecția va completa perfect și celelalte seturi din seria Mariefleur. Cu siguranță aveți din ce alege!

Porțelanul premium de la marca germană Villeroy și Boch este potrivit pentru a fi utilizat de zi cu zi datorită glazurii sale dure. Nu trebuie să vă fie frică să puneți vasele în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde. Tehnologia de prelucrare, în care este pregătit porțelanul la o temperatură de 1230° C și răcirea lui ulterioară la 650, asigură o rezistență ridicată la pălituri și alte deteriorări. După ardere, produsul este vitrat și ars din nou pentru un aspect atractiv lucios. După aplicarea vopselei sau realizarea manuală a decorului, are loc ultima ardere. Părțile din porțelan neglazurate sunt lustruite cu o bandă de diamant. Datorită acestei procesări finale, farfuriile nu se vor zgâria de la sine și nici nu vă vor strica aspectul mesei.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Villeroy & Boch găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Villeroy & Boch le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Ceainice de lux
Garanţie: 2 ani
Adecvat pentru cuptor cu microunde / mașină de spălat vase: da / da
Colecție: Mariefleur Gris Basic
Culoare: combinație de culori
Greutate (g): 820
Material: porțelan premium
Țara de origine: Germania
Volum (ml): 1200

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: