COSI pernă cu autoîncălzire - solidă

Cod: 5810020
Marcă: COSI
800 Lei 672 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Pernele COSI, produse în două dimensiuni - fiecare într-o versiune tricotată și solidă - sunt produse excepționale atât în ​​ceea ce privește calitatea lucrării lor, care a fost făcută cu grijă de designeri olandezi, cât și datorită soluțiilor tehnologice inteligente care vă vor ține cald. Pernele funcționează pe principiul încălzirii în infraroșu, care este activat de un buton și oferă o gamă de trei variante de temperatură: cea mai mică 38 °, medie 45 ° și cea mai mare 55 ° pentru lunile reci de iarnă.

În plus, pernele calde sunt toate realizate din țesătură Sunbrella, care este rezistentă la radiații UV și mucegai, făcându-le potrivite și rezistente chiar si pentru o utilizare și mai îndelungată în exterior.

Puneți-le pe pergola dvs., unde vor arăta grozav și în care se vor încălzi și în mod corespunzător, așa că statul afară va fi mult mai plăcut și veți păstra o temperatură confortabilă atât de importanta chiar și atunci când temperatura exterioară scade.

Produsele sofisticate ale mărcii olandeze COSI sunt realizate pentru a permite clienților să petreacă momente plăcute acasă cu un confort maxim și a căror utilizare practică este, de asemenea, punctul lor forte.

 

Linkuri:
Mai multe detalii despre firma COSI AICI.
Toate produsele firmei COSI AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Perne și pături de incalzire
Garanţie: 2 ani
Produsul conține următoarele accesorii: baterie și încărcător.:
• material: fibră sunbrela:
• dimensiuni: 40 x 60 x 10 cm:
• greutate: 1,5kg:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: