Grilă pentru grătar BOWL - Höfats

Cod: HO-100401
Marcă: Höfats
274 Lei 230 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.) (1 buc.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Această grilă va transforma șemineul portabil Bowl de la marca Höfats într-un grătar complet. Grila este realizată din oțel inoxidabil lustruit de înaltă calitate, tijele având diametrul de 6 mm. Este vorba de două părți, care împreună formează un cerc cu diametrul de 57 cm. Acesta reprezintă o suprafața, pe care vor încăpea multe bunătăți, nu credeți?

Dacă utilizați doar o parte a grilei, cealaltă jumătate o puteți înlocui cu placa de grătar Bowl Plancha. Astfel puteți găti în același timp bucate, care necesită diferite moduri de prăjire. Datorită acesteia veți economisi timp și vă veți putea bucura de diverse bunătăți! În mod alternativ puteți utiliza doar o parte a grătarului, dacă pregătiți mâncare numai pentru dvs. sau pentru o un grup mai mic de prieteni.

Grila este foarte ușor de transportat datorită cleștilor Höfats Tongs, pe care le puteți procura adițional. Și un bonus final: grila Bowl poate fi spălată în mașina de spălat vase. Încă un motiv pentru a încălzi grătarul și a lăsa să ardă mult timp!

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Höfats găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Höfats le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Accesorii pentru grătar
Garanţie: 2 ani
Greutate (kg): 3
Mărimi (cm): Ø 57

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: