Kusmi Tea Organic Green Ginger Lemon, cutie/doză 100g

Cod: K-21645A1070
Nou
Marcă: Kusmi Tea
84 Lei 71 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Kusmi Tea este mai mult decât un ceai! Kusmi Tea este un brand francez cu peste 150 de ani de tradiție care oferă o gamă largă de ceaiuri premium de cea mai înaltă calitate. Kusmi Tea aduce calitate și o aromă bogată care vă va împrospăta simțurile și vă va oferi o evadare instantanee din agitația cotidiană. Descoperiți o gamă largă de ceaiuri naturale care vor interesa orice iubitor de ceai. Cufundați-vă în lumea aromelor delicioase cu Kusmi!

Kusmi Tea Organic Green Ginger Lemon Bio

Acest amestec amețitor de ceai verde face parte din gama Flavoured Teas. Este potrivit pentru cei cărora le place să se bucure de aromele ușor iuți ale ghimbirului în combinație cu lămâia. Acceptă invitația și descoperă ceaiul verde natural cu aromă de lămâie și ghimbir, a cărui intensitate te va transporta în exotica Asie. Puteți cumpăra ceai Organic Green Ginger Bio cu o greutate de 100 g într-o cutie de metal verde frumoasă.Datorită deschiderii și închiderii simple, ceaiul este protejat de influența aerului, ceea ce asigură păstrarea pe termen lung a aromei sale delicioase și a gustului bogat. Cutia poate fi folosită și ca un element de decor original. Alege din oferta noastră Kusmi Tea!

Preparare: Recomandăm să folosiți 1 linguriță de amestec de ceai pentru a prepara o cană. Se toarnă apă fierbinte la o temperatură de 85°C. Se lasă la infuzat 3-4 minute.

  • Ceai vrac premium
  • Ceai verde, aromă naturală de lămâie, aromă naturală de ghimbir
  • Gust intens și revigorant
  • Un cadou sau element de decor ideal

 

 

Parametri suplimentari

Categorie: Delicatese
Garanţie: 2 ani
Greutate ceai în pachet (g): 100

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: