Șemineu de masă / felinar cu focul în formă de spirală SPIN 120, argintiu - Höfats

Cod: HO-00024
Marcă: Höfats
880 Lei 739 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Fiind copil, ați avut și dvs. dorința de a decoperi mesajul misterios din sticla de pe plajă? Ce s-ar întâmpla dacă mesajul ar fi un foc, care l-ați descoperi chiar pe terasa sau balconul dvs.? Felinarul de masă Spin dă impresia unui foc îmblânzit într-un tub de sticlă. A spune povești în lumina acestei lămpi va crea o atmosferă misterioasă.

Șemineul/felinarul de masă bio, de la cunoscutul brand german Höfats, are o tehnologie brevetată de furnizare a aerului, datorită căreia aerul se învârte. Acest lucru face ca și focul să se învârte, ceea ce creează efecte frumoase în interiorul cilindrului. Datorită acestei tehnologii speciale, flăcările ating o înălțime remarcabilă, fără a consuma combustibil în exces.

Spin creează acest joc frumos cu focul datorită bioetanolului. Depinde însă de dvs. ce metoda de realimentare veți alege.

Cea mai avantajoasă opțiune financiară este să adăugați bioetanol lichid dintr-o sticlă sau un recipient direct în arzătoarele circulare. Cea mai simplă opțiune este înlocuirea cartușelor (arzătoarelor) de unică folosință cu bioetanol gel. Ultima opțiune, care este puțin mai ecologică decât cea anterioară, este să adăugați bioetanol gel din sticle în cartuș (arzătoare), pe care le veți folosi în mod repetat. Pentru a asigura arderea neîntreruptă a felinarului, vă recomandăm să aveți două cartușe (arzătoare).

Felinarul este realizat din oțel inoxidabil și sticlă borosilicată de calitate. Un cartuș arde aproximativ 80 de minute. Dacă doriți să stingeți focul mai devreme, puteți folosi capacul de stingere inclus în pachet. Datorită bazei cu un diametru de 23 cm, șemineul/felinarul Spin este extrem de stabil și sigur. Este conceput pentru a fi utilizat în exterior și interior (în interior doar ca șemineu de masă, fără accesorii suplimentare). Spinul respectă standardul de siguranță DIN EN 16647.

Spinul este disponibil în două dimensiuni și trei variante de culoare - gri, argintiu și auriu.

Produsul nu include combustibil.

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca Höfats găsiți AICI.
Toate produsele mărcii Höfats le găsiți AICI.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Lămpi
Garanţie: 2 ani
Greutate (kg): 4,30
Mărimi (cm): bază Ø 23, sticla Ø 12, înălțime 54

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: