Sticlă antibacteriană LARQ Movement, Black / Onyx 950 ml - LARQ

Cod: L-B/BLACK-950
Marcă: LARQ
650 Lei 546 Lei fără TVA
La comandă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Sustenabilitatea mediului înconjurător este un subiect important pentru dvs., iar tehnologia modernă este pasiunea dvs.? Atunci sticla antibacteriană LARQ este un vis devenit realitate! Este vorba despre prima sticlă cu auto-curățare din lume. Da, ați citit corect, sticlă refolosibilă fără mirosuri neplăcute și care nu mai trebuie să o spălați de câteva ori pe zi.

Vă întrebați cum este posibil acest lucru? Datorită tehnologiei patentate UV-C, sticla distruge de una singură 99,9999% din contaminanții biologici. Trebuie doar să apăsați butonul de pe capac și în 60 de secunde apa și sticla vor fi curate. Nu trebuie să vă faceți griji că veți uita să o curățați - sticla este atât de inteligentă, încât se curăță din nou după două ore. Și atât de liniștit încât nici nu veți observa. Astfel nu vă va deranja, de exemplu, în timpul unei întâlniri de afaceri. Puteți alege intensitatea curățării cu ajutorul a două programe - normal și intensiv. Apăsați butonul fie o dată, fie de două ori. Sticla o încărcați printr-un cablu USB și în mod normal aceasta se va menține încărcată timp de una sau două luni. Indicatorul bateriei vă va avertiza atunci când trebuie să reîncărcați sticla. Dacă țineți butonul apăsat timp de 5 secunde, sticla va trece la modul avion și va bloca butonul pentru a nu fi apăsat accidental. Perfect, nu?

Este fabricată din oțel inoxidabil fără BPA. Volumul ei este de 950 ml și cântărește doar 350 de grame. Sticla este disponibilă în patru culori, deci veți găsi cu siguranță varianta preferată. Ce ziceți de o combinație dintre negru și onix întunecat? Mai ezitați să o cumpărați? LARQ donează un procent din fiecare sticlă vândută organizațiilor non-profit, care funcționează pentru a construi resurse de apă durabile în întreaga lume. Acum cu siguranță nu veți mai ezita. Bucurați-vă de apa cristalină, curățită timp de un minut.

Dimensiuni:
înălțime 27,9 cm
diametru 7,6 cm
volum 950 ml
greutate 350 g

Întreținere

Atunci când utilizați sticla pentru băuturi zaharoase sau cafea, este recomandat să o spălați manual.

Certificate/premii

Sticla a câștigat premiul prestigios Red Dot Award 2019, care se acordă anual celor mai bune realizări de design.

Video de produs

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca LARQ găsiți AICI.
Toate produsele mărcii LARQ le găsiți AICI.

Parametri suplimentari

Categorie: Sticle de design pentru călătorii
Garanţie: 2 ani
Culoare: neagră
Diametru (cm): 7.6
Greutate (g): 350
Înălțime (cm): 27.9
Informații suplimentare: UV-C LED antibacterian, baterie Li-Polymer, care rezistă +-1 lună, micro USB, proces de auto-curățare la fiecare 2 ore
Material: oțel inoxidabil, vopsea pulbere, carcasă din silicon
Utilizare: servește ca o sticlă clasică - nu menține temperatura băuturilor
Volum (ml): 950

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: