Sticlă termică antibacteriană LARQ, Granite White 500 ml - LARQ

Cod: L-WHITE-500
Marcă: LARQ
650 Lei 546 Lei fără TVA
În stoc (în 3-5 zile la dvs.) (1 buc.)

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Sustenabilitatea mediului înconjurător este un subiect important pentru dvs., iar tehnologia modernă este pasiunea dvs.? Atunci termosul antibacterian LARQ este un vis devenit realitate! Acesta este prima sticlă cu auto-curățare din lume, care poate păstra băuturile atât reci, cât și calde. Da, ați citit corect, sticlă termos fără mirosuri neplăcute și care nu mai trebuie să o spălați de câteva ori pe zi.

Vă întrebați cum este posibil acest lucru? Datorită tehnologiei patentate UV-C, sticla distruge de una singură 99,9999% din contaminanții biologici. Trebuie doar să apăsați butonul de pe capac și în 60 de secunde apa și sticla vor fi curate. Nu trebuie să vă faceți griji că veți uita să o curățați - sticla este atât de inteligentă, încât se curăță din nou după două ore. Și atât de liniștit încât nici nu veți observa. Astfel nu vă va deranja, de exemplu, în timpul unei întâlniri de afaceri. Puteți alege intensitatea curățării cu ajutorul a două programe - normal și intensiv. Apăsați butonul fie o dată, fie de două ori. Sticla o încărcați printr-un cablu USB și în mod normal aceasta se va menține încărcată timp de una sau două luni. Indicatorul bateriei vă va avertiza atunci când trebuie să reîncărcați sticla. Dacă țineți butonul apăsat timp de 5 secunde, sticla va trece la modul avion și va bloca butonul pentru a nu fi apăsat accidental. Perfect, nu?

Și aceasta nu este tot. Sticla păstrează băuturile reci până la 24 de ore și calde până la 12 ore. Atunci când utilizați sticla pentru băuturi zaharoase sau cafea, este recomandat să o spălați manual. Aceasta este fabricată din oțel inoxidabil fără BPA. Volumul ei este de 500 ml și cântărește mai puțin de 400 de grame. Încape cu ușurință în orice geantă, astfel încât să o puteți purta cu dvs. toată ziua. De asemenea, ocupă un spațiu minim pe masa dvs. de lucru.

Acum va fi foarte ușor să aveți grijă de cantitatea de apă consumată zilnic. Sticla este disponibilă în cinci culori, deci veți găsi cu siguranță varianta dvs. preferată. Încercați, de exemplu, varianta albă. Mai ezitați să o cumpărați? LARQ donează un procent din fiecare sticlă vândută organizațiilor non-profit, care funcționează pentru a construi resurse de apă durabile în întreaga lume. Acum cu siguranță nu veți mai ezita. Savurați apa cristalină, curățită timp de un minut.

Dimensiuni:
înălțime 24,3 cm
diametru 6,8 cm
volum 500 ml
greutate 380 g

Întreținere

Atunci când utilizați sticla pentru băuturi zaharoase sau cafea, este recomandat să o spălați manual.

Certificate/premii

Sticla a câștigat premiul prestigios Red Dot Award 2019, care se acordă anual celor mai bune realizări de design.

Video de produs

 

Linkuri:
Informații suplimentare despre marca LARQ găsiți AICI.
Toate produsele mărcii LARQ le găsiți AICI.

 

 

Parametri suplimentari

Categorie: Sticle de design pentru călătorii
Garanţie: 2 ani
Culoare: crem
Diametru (cm): 6.8
Greutate (g): 380
Înălțime (cm): 24.3
Informații suplimentare: UV-C LED antibacterian, baterie Li-Polymer, care rezistă +-1 lună, micro USB, proces de auto-curățare la fiecare 2 ore
Material: oțel inoxidabil, vopsea pulbere
Utilizare: servește ca termos - menține temperatura băuturilor
Volum (ml): 500

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: