Cumpărături pentru vară: 6 branduri pentru cea mai frumoasă terasă EVER!

Terasa perfectă de vară are stil, oferă confort și spune prin fiecare detaliu cine este stăpân pe ea. De ce ai nevoie? Şezlonguri? Ghivece de flori elegante? Grătare unice? Vatră? Îți vom arăta totul. Apoi trebuie doar să alegi! Simplu, imediat și online…


E1390W-30-01.jpgGhivece cu flori cu adevărat elegante? Acestea sunt Pottery Pots
Închide ochii și vino să visezi puțin. E dimineață, totul este încă liniștit, dar te trezești devreme dintr-un motiv oarecare și trebuie să ieși. Pentru a respira lumea din afara ferestrelor, aerul curat, energia unei noi zile... deschizi ușa și intri pe terasa scăldată în soarele răsărit. Și ceva acolo miroase incredibil de frumos, totul este verde, proaspăt, fermecător. Mergi încet de-a lungul ghivecelor de flori. Unele sunt suficient de mici pentru a încăpea chiar și pe un mini-balcon, altele decorează pereții, iar altele ocupă întregul colț și cu înălțimea și dimensiunea lor variată conferă întregii terase dinamica perfectă. Cine poate face astfel de ghivece de flori? Pottery Pots - Ghivece de ceramică! Care va locui cu tine? Pot fi toate! După ce tu îl alegi pe al tău, vom vedea pe ce te poți așeza sau te întinde confortabil pe terasă… Notă! Acest produs este disponibil doar la comandă. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați.

 

Blomus_Stay-Gartenbeistelltisch_2000x2000-ID1987767-fd7c2bef34cd87c6d0626a17046d1eaeBlomus și Fatboy: relaxare absolut perfectă
Pentru a citi, a te rostogoli, a sta la o petrecere, a te juca cu copiii și pentru a te relaxa... Pentru toate aceste activități ai nevoie de cel mai bun șezlong posibil. Late și confortabile, confecționate dintr-o țesătură de înaltă calitate care rezistă vremii, cu umplutură EPS fabricată atent în Germania, acestea sunt șezlongurile Blomus. Mai exact STAY Blomus și e greu de spus, când vei dori să te mai ridici?! Apoi mai este și Fatboy. Un frumos brand cunoscut care, pe lângă șezlonguri și genți, poate realiza și pături calde, lămpi frumoase cu ulei de exterior sau hamace divine! Așadar poți locui practic pe terasă.

 

kartell-componibili-2-layersClasic de la Kartell
Vrei și tu să bei o cafea bună pe terasă și să te simți măcar puțin ca și în vacanță, iar priveliștea să îți creeze acest sentiment? Crează-ți cafeneaua privată cu ajutorul Scaunului pentru masă de la Kartell. Phillipe Starck le-a creat ca un tribut de design adus eleganței Veneției. Iar o bucată din acea atmosferă poate ajunge cu ușurință la tine, pe terasă, cu scaunele Venice. Și în loc de masă? Masă cu spațiu de depozitare Componibili. Acestea, cu patru spații de depozitare sunt mari, pentru a putea ascunde o mulțime de lucruri înăuntru... De exemplu, lucruri mărunte care îți vor veni la îndemână pentru a pregăti grătarul sau pentru a aprinde focul. Pentru că o poți alege cu ușurință și pentru terasă.



5921-1_38246-1-ohniste-ellipse-hofatsHöfats pentru grătar de la A la Z
La marca germană Höfats puteți găsi șemineuri deschise Ellipse cu adevărat frumoase. Este, pe scurt, simplitate și eleganță din toate punctele de vedere. Și le poți așeza nu doar pe terasă, dar și în grădină sau ca parte a unei bucătării în aer liber. Pentru o petrecere a burlacilor pe terasă, sau chiar focuri în sălbăticie, în aer liber, în natură, cu siguranță îți vor plăcea șemineurile BEER BOX, care sunt de fapt o ladă de bere și un șemineu deschis într-unul. Și dacă unul dintre ele nu este „acela“ pentru tine, atunci poate fi cadoul perfect pentru cineva!

 

none_2000x2000-ID2036220-6563b8e410ce534cc3e2900b066bea3aRomantism prezentat de Eva Solo
Și la sfârșit… poate dorești să vezi câteva articole de la marca Eva Solo. Au stilul lor specific, încărcătură, energie. Spune-i cum vrei! Pentru că au o simplitate fascinantă și o îndrăzneală care pur și simplu funcționează. Cu siguranță le vei regăsi și în cazul produsului Fire Cube, șemineul pătrat deschis de la Eva Solo, care nu necesită prea mult spațiu. Dar și la FireGlobe, care seamănă mai mult cu stilul tradițional al grătarelor.

 

 

Ai ales? Atunci când vei amenaja terasa perfectă, fabulos de confortabilă... nu uita să ne împărtășești câteva fotografii. Ne place, de asemenea, să fim inspirați de tine!

Echipa Decoronline.cz