Covor RUG diametru 250 cm, diferite variante - Kartell

Cod: KA-02355F6 KA-02355F7 Alegeţi varianta
Nou
Marcă: Kartell
14.000 Lei 11.765 Lei fără TVA
La comandă La comandă Alegeţi varianta
Culoare
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Colecția Lunam de la Kartell aduce o nouă dimensiune de eleganță și stil casei tale cu gama sa de covoare RUG. Covoarele RUG sunt disponibile în două variante de culoare. Un motiv subtil din două benzi de culori diferite suprapuse care curg pe covorul rotund.

Acesta este un covor din lână Himalaya de foarte înaltă calitate, lucrat manual. Covorul este disponibil în două nuanțe naturale.

  • Două variante de culoare
  • Lână din Himalaya
  • Lucrat manual 

Întreținere:

Curățați  covorul în mod regulat pentru a-i prelungi durata de viață. Covorul nu trebuie lovit - structura acestuia poate fi deteriorată. Se recomandă numai curățarea profesională a covoarelor. Nu se spăla în apă. A nu se folosi înălbitor. Nu uscați în uscător. Nu curățați chimic.

Îndepărtarea petelor: Petele trebuie îndepărtate imediat, având grijă să nu deteriorați fibrele. Ștergeți imediat petele umede cu prosoape de hârtie (prosoape de bucătărie), apoi ștergeți zona cu o cârpă umedă și curată. Aveți grijă să nu udați prea mult covorul, ceea ce ar putea deteriora materialul.

Pentru a îndepărta petele persistente, se pot folosi detergenți cu pH neutru fără înălbitor. După îndepărtarea petelor, îndepărtați cu atenție agentul de curățare pentru a restabili proprietățile naturale ale fibrelor.

Rotirea covorului: Covorul trebuie rotit în mod regulat, astfel încât să fie expus uniform la traficul ușor și pietonal. Acest lucru va asigura o suprafață mai uniformă.

Evitați utilizarea alcoolului etilic sau a agenților de curățare care conțin chiar și cantități mici de acetonă, tricloretilenă și amoniac (în general solvenți).

 
 

Link-uri:
Despre marca Kartell AICI.
Produse Kartell AICI.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Mobilier de lux
Garanţie: 2 ani
Design: Patricia Urquiola
Diametru (cm): 250
Greutate (kg): 16
Lățime/adâncime (cm): 1
Material: Lână himalayană lucrată manual, culori vegetale și minerale
Prima lansare pe piață: 2021
Țara de origine: Italia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: